100 anys de vida!

Avui estem de celebració d’aniversari, la Maria fa cent anys.

La Maria va néixer a Queralbs i era la gran de dues germanes.

Per la feina del pare va anar a viure a Prats de Lluçanès, allà va conèixer el que seria el seu espòs, acabats de casar van anar a viure a Fígols i més tard van venir a viure a Berga.

Amb el pas del temps va augmentar la família, van arribar els néts i aquests li han donat vuit besnéts.

Ella ens ha explicat que era una persona tímida, abans pessimista, ara no tant, es considera una persona catòlica practicant, li agrada anar a missa. Li agradava la música tranquil·la, llegir llibres.

La Maria va venir a viure al centre de manera voluntària el 3 gener del 2017, és una persona agraïda, de molt bon cuidar, sempre fa una rialleta de complicitat, en paraules de les persones que la cuidem la Maria és única, dolça, entranyable, bondadosa, senzilla,  pacient,  una “miquetes”, amable, transparent, respectuosa,  tendre, sabia, agraïda, mimosa, adorable i persona.

Per nosaltres és un autèntic plaer poder-la cuidar en aquesta etapa de la seva vida i estem contentes que escollís viure amb nosaltres.

Per celebrar-ho hem fet una missa al jardí de casa acompanyada dels seus i de nosaltres.

L’Ajuntament també ha volgut formar part d’aquest dia fent-li entrega d’un ram de flors que li ha entregat l’Ivan Sànchez, primer tinent d’alcaldessa.

Seguidament hem fet un bon dinar i hem bufat les espelmes del pastís!

Salut Maria!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a 100 anys de vida!

Els comentaris estan tancats.