CARTA A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies i amics dels residents i usuaris del Centre de Dia de la residència St. Bernabé,

Ahir dijous tretze de juny, la residència va tornar a reviure l’últim assaig de la Patum infantil. Un acte, que es va demanar de poder-lo compartir amb la residència Nostra Sra. de Queralt (un any a cada lloc), doncs pensem que els nostres grans, poden tenir Patum encara que no sigui a la plaça o als carrers.

L’equip de professionals vetlla perquè els residents, usuaris i alhora els vostres familiars, puguin gaudir d’aquesta festa. És per això, que se’ls ha de distribuir entre les plantes, el porxo i el lateral del pati, doncs l’espai és el que tenim. Lligat a això, es va decidir que només hi poguéssiu assistir un acompanyant per resident o usuari de CD.

Volem agrair la col·laboració de molts de vosaltres per ajudar-nos a fer-ho més fàcil, per altra banda, serem crítics, també ens hem trobat amb situacions de difícil entesa.

Segurament ens equivoquem i podríem fer-ho d’una altra manera, però també ens agradaria que ens respectéssiu les decisions de logística que tot això ens comporta.

Els que no dormim aquí o no hi hem de fer estada, tenim moltes hores de Patum per anar i molts llocs des d’on veure-la. Ells no. Per tant, entenem que això és casa seva i els hi intentem prioritzar i respectar.

Esperem que tots plegats aprenguem d’aquestes experiències per poder gaudir de moltes més Patums.

Moltes gràcies i bona Patum a tothom!

Berga, 14 de juny del 2019

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Col·laboracions, Residència i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.