Quan escollir anar al Centre de dia

El servei residencial diürn de centre de dia és una resposta per a totes aquelles persones majors de 65 anys que necessiten suport en algun moment del dia per a l’organització, supervisió o assistència de les activitats bàsiques de la vida diària.

El servei de centre de dia complementa l’atenció familiar i té per objectiu afavorir la recuperació o manteniment de l’autonomia personal i social de la persona gran, i permetre l’usuari seguir en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l’atenció a les persones grans dependents.

      

Dins les funcions del Centre de Dia hi ha:

  • Acolliment i convivència
  • Manutenció
  • Atenció personal en les activitats de la vida diària
  • Higiene personal
  • Readaptació funcional y social
  • Recuperació dels hàbits d’autonomia
  • Suport personal, social i familiar
  • Seguiment i prevenció de les alteracions de la salut

En el nostre Centre de Dia durant el matí i la tarda hi ha organitzades activitats que dirigeixen l’educadora social, la terapeuta ocupacional, la fisioterapeuta i el psicòleg. Aquestes activitats són totalment voluntàries i adaptades a la capacitat del grup.

El nostre dia a dia.pdf

Els usuaris del servei de Centre de dia poden acordar l’horari d’ús que més els convingui des de les 9 del matí fins les 21h del vespre. Matins, tardes, migdies o jornada sencera. De dilluns a divendres o inclús de dilluns a diumenges.

Previ a l’ingrés de l’usuari al centre de dia es fa una entrevista amb la treballadora social i la infermera per acordar horaris i obrir fitxa del client amb la informació bàsica necessària tant social com de salut.

El nostre Centre de dia té places privades i places concertades (subvencionades), és a dir, que una persona que tingui reconegut un grau de dependència, ja sigui I, II o III pot accedir a una plaça concertada de centre de dia.

A més també disposem de servei de transport adaptat matins i tardes per les persones amb mobilitat reduïda o que no comptin amb suport per desplaçar-se.

Podeu concertar una visita per conèixer les instal·lacions de la residència trucant al 93.821.44.00 o a través del correu electrònic residencia@hsb.cat