Col·laboració amb l’Escola Vedruna

Dijous dia 24 i divendres 25 de maig van venir tres alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Vedruna a realitzar unes activitats que havien de preparar dins de l’assignatura “Aprenentatge i servei”.

Es van reunir amb elles, la terapeuta ocupacional i  l’educadora social, per orientar-les en les activitats que podien portar a terme. Van preparar 4 activitats repartides en dos dies i en sessions d’ 1 hora. Vam escollir els grups d’estimulació de la tarda per a realitzar-les i elles van ser les encarregades de portar a terme les activitats.

Van preparar  un Joc de Memòria amb fitxes fetes per elles, també van preparar a través del projector uns sons que els residents havien d’identificar (animals, objectes, sorolls quotidians, …), unes imatges que s’anaven destapant mica en mica i havien d’identificar personatges, objectes,… i també unes paraules on només se’ls indicava la primera lletra i el nombre de lletres que tenia i els hi anaven donant pistes per què encertissin.

Va ser una visita diferent del que els residents estan acostumats i alhora va ser molt profitós, tant per nosaltres com per les alumnes, que van tenir una molt bona experiència i van sortir contentes d’haver pogut venir.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Col·laboracions i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.