Dia internacional de la infermeria

Avui dissabte 12 de maig és el dia internacional de la infermeria; és una jornada commemorativa de les contribucions dels professionals d’infermeria a la societat, promoguda pel Consell Internacional de la infermeria.

 A la residència comptem amb tres professionals infermeres, la Marta, la Sònia i l’Ester. Actualment l’Ester fa tasques de directora assistencial de la residència i la Marta i la Sònia fan les tasques pròpies d’infermeria. 
 
Elles fan el seguiment dels residents, controlen la medicació, realitzen les cures pertinents, mantenen informades a les famílies sobre el seu estat de salut i deriven en cas de necessitat o urgència als serveis mèdics. També es desplacen a l’hospital a visitar als residents que es trobin ingressats i es coordinen amb els metges referents per saber-ne l’estat de salut.
Aprofitant aquest dia us volem parlar de la web Infermera Virtual, una web gestionada per l’Il·lustre col·legi Oficial d’infermeres i infermers de Barcelona que recull un munt de recursos i articles d’interès sobre salut. Us convidem a visitar-la.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.