El Concurs de l’Estiu!

Ja ha arribat l’agost  i amb ell el nostre esperat Concurs de l’Estiu, enguany,  per primera vegada i pel motius que tots sabeu, us proposem celebrar-ne una nova versió per tots aquells que no podeu venir i participar juntament amb els vostres familiars.

Durant les pròximes 4 setmanes d’agost es donarà la descripció d’una muntanya i n’hauran d’encertar el nom, ells ja han començat a participar-hi i vosaltres? us i animeu ?

Som-hi doncs!

La muntanya d’aquesta setmana té una forma molt peculiar, formada per dues carenes paral·leles, (la més alta, 2.506 m), unides per un coll i té una tartera a cada banda. La singularitat de la seva forma, junt amb el fet que el massís no forma part d’una serralada pròpiament dita han convertit la muntanya en una de les més famoses del territori català.

El massís està declarat paratge natural d’interès nacional i l’entorn forma part del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Hi ha dos pobles al voltant; la muntanya fa de límit entre els seus dos termes i també, per tant, entre la província de Barcelona i la de Lleida malgrat que les dues poblacions es trobin a la comarca del Berguedà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els veterans ja sabeu que el premi per als residents, habitualment era un dinar per a dues persones a un restaurant de Berga, aquest any estem pensant un nou format de regal.

Ja en sabeu la resposta?  Deixeu-nos-la als comentaris!

 

Salut i força!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a El Concurs de l’Estiu!

Els comentaris estan tancats.