Estem amb ells i pensem amb vosaltres!!

Fa 167 dies que estem confinats! I avui volem compartir com passem els dies, com és el nostre dia a dia.

Com ja us vam explicar, no hem deixat de fer activitats, vam adequar una sala d’estar a la planta zero, així disposem d’un altre espai de convivència i podem descongestionar els espais on abans fèiem vida tots plegats a la planta baixa.

També hem dividit les activitats de gimnàstica i estimulació en grups més reduïts, i aquestes les fem matí i tarda.

Ens llevem a la mateixa hora que abans, alguns esmorzen al menjador, al primer i al segon torn, altres a la sala nova.

En acabat d’esmorzar alguns fan gimnàstica amb la Marta, altres activitats amb la Montse, altres surten al porxo o al jardí  i els que estan a la sala nova, les noies els porten a passejar i a prendre el sol.

A mig matí, a la sala nova, la Marta els hi fa mobilitzacions i més tard la Montse, estimulació sensorial. La Gemma fa la rehabilitació passiva, movent les articulacions en els que aquell dia estan al llit.

Entremig hi ha qui té vista dels de casa, mentre altres a la sala de la televisió, destrien objectes, pinten, juguen al dòmino i fan activitats més lúdiques. Mentrestant, la Gemma a la  sala de teràpia, fa tractaments individualitzats pel dolor.

Fet i fet és l’hora de dinar.

A la tarda la Marta fa gimnàstica als que no n’han fet al matí. La Montse fa caminar i torna a fer estimulació. Més tard, s’hi afegeix l’Alba amb activitats per fer treballar la ment, memòria, llenguatge…. amb els que al matí, només han fet activitats físiques. Els dilluns i els dimecres conservem els grups de conversa i diàriament en grup reduït, passem el rosari. Abans de sopar, les noies n’acompanyen alguns a passejar al pati.

No hem deixat de celebrar Sants i aniversaris, que la coca els fa més dolços!

Sopem i ens preparem per anar a dormir.

Els caps de setmana són més tranquils, no hi ha activitats terapèutiques, només conservem les lúdiques i el passeig, però la dinàmica del dia és la mateixa.

Totes les activitats les hem adequat a les mesures d’higiene i seguretat.

Com podeu veure, estem entretinguts tot el dia, de totes maneres, no us negarem que us trobem a faltar.

Salut i força!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Estem amb ells i pensem amb vosaltres!!

Els comentaris estan tancats.