Estem amb ells pensem en vosaltres!!

27è dia de confinament, de moment estem tots bé.

No ho negarem, us trobem a faltar,  però no patiu, entre tots i totes intentem que els dies siguin més amens.

Avui volem compartir amb vosaltres el nostre dia a dia, en aquests temps tan complicats potser no us hem explicat amb detall aspectes de com ens hem organitzat.

Com a part del pla de contingència, vam fer dos equips, és a dir, hi ha professionals que estan a casa confinats i de reserva per poder venir a treballar en el cas que, els que estem treballant defallim.

Aquests malgrat ser a casa ens faciliten la feina, un exemple és l’educadora social que ens envia vídeos amb activitats perquè facin els residents, així podem conservar els tallers de memòria.

 

La terapeuta també des de casa, està preparant l’ambientació de primavera, aquesta serà la que donarà vida al centre després de Setmana Santa.

 

El que conservem matí i tarda és l’activitat física, mobilitzacions actives, passives i reeducació en la marxa.

 

Per altra banda, hi ha tècnics, que actualment estan treballant i que assumeixen feines que no són les que fan habitualment, un exemple en són els tallers de treballs manuals, que desenvolupen l’administrativa, la treballadora social i la fisioterapeuta, pròximament en podreu veure el resultat!

 

Tot això sense descuidar MAI les mesures de prevenció!

Salut i Força!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Estem amb ells pensem en vosaltres!!

 1. Josep Fernandez Galera diu:

  En primer lloc, donar les gràcies a tot l’equip que el porta. Assumeixo, que és complicada però tot l’equip és molt responsable i realitza una tasca molt difícil.

  Gràcies per l’atenció que tenen amb totes les persones i en especial els que estan aïllats. Gràcies, un petó per tot l’equip

 2. Molt bona feina , en aquests moments tant dificils . Coratje i endavant això ho pasarem, costarà molt. pèro amb tenaçitat iforça ENDAVANT enviarem el COVI 19 al infern,!!! GRÀCIES A TOTES/TOTS per la gran tasca que feu SALUD .

 3. BARTOMEU VENTUROS GRAGES diu:

  Fantàstica la feina que esteu fent malgrat la situació tan angoixant. Estem molt agraïts!

  Moltes gràcies.
  Salut per a tothom!

Els comentaris estan tancats.