Estem amb ells pensem en vosaltres!!

Avui els que heu vingut de visita us heu trobat amb una novetat, hem permès que us apropeu una mica al vostre familiar, ha estat una mesura molt pensada i consensuada entre l’equip.

El passat 27 de juny, el Departament de salut va publicar un document sobre la Represa de la normalitat en l’àmbit residencial, aquests ens dóna pautes per poder anar recuperant de mica en mica el que serà la nostra normalitat.

De totes maneres seguim amb les mateixes mesures, cita prèvia, cribratge de símptomes per part del professional, declaració responsable, control de temperatura, rentat de mans, ús de mascareta i mitja hora un cop per setmana. Sempre que el temps ho permeti les visites les farem al jardí amb presència d’un professional que vetllarà per que es compleixin les mesures establertes.

 

 

 

 

 

Permetem el contacte físic en les persones amb dificultat per expressar-se i comunicar-se, si no es el cas, deixarem que us hi apropeu si és necessari per facilitar la comunicació.

Hem adaptat la dinàmica del centre a les mesures de prevenció per evitar contagis i a la vegada intentem cobrir la necessitat d’afecte de les persones que hi viuen, ens cal la vostra col·laboració, cal que compartim la responsabilitat, no solament per garantir la seguretat del vostre familiar sinó també de la resta de persones que conviuen al centre.

Salut i força!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.