Estem amb ells pensem en vosaltres

Bona tarda a tots i totes,

com podeu veure, avui tornem a reprendre el missatge “estem amb ells, pensem en vosaltres” i és que com bé sabeu, avui hem suspès les visites al centre, tot i això, ens agradaria explicar-vos quin és el motiu d’aquest tancament i com s’ha reorganitzat el centre.

L’Equip de seguiment de Residències del Departament, proposa una sèrie de mesures a prendre per evitar que el SARS-Cov-2 entri a l’àmbit residencial, i perquè en el cas que entri el detectem el més aviat possible i limitem la seva incidència i la seva morbiditat.

Una d’aquestes és realitzar un cribratge massiu mitjançant les proves PCR al conjunt de treballadors i residents, en el nostre cas, aquest cribratge es realitzarà demà al matí.

Davant l’increment de casos de Covid19, l’equip interdisciplinari hem pres la decisió de mantenir els residents a la seva habitació i evitar l’ús dels espais comuns, aquesta mesura de prevenció la mantindrem fins a conèixer els resultats de les proves PCR.

Com fem habitualment, serà la infermera que informarà de manera individual als familiars.

Totes aquestes mesures s’hauran d’anar adaptant d’acord amb les resolucions, instruccions i criteris que es vagin acordant per part de les autoritats amb relació a la situació epidemiològica.

Salut i força!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Estem amb ells pensem en vosaltres

Els comentaris estan tancats.