Estem amb ells pensem en vosaltres

Bona tarda a tots i totes,
volem agrair-vos la comprensió i el recolzament per part vostra, no són temps fàcils per a ningú.
També volem fer-vos saber, que aquests dies
està sent complicat poder seguir tan actius pel que fa a les vies de comunicació que havíem utilitzat per tal de poder veure i/o parlar amb els vostres familiars.
Ara per ara es realitzen trucades amb els familiars i s’intenta informar-vos diàriament del seu estat; també hem procurat que aquells residents que poden trucar als seus familiars de forma autònoma disposin de telèfon a l’habitació.
Ens agradaria poder reprendre les videotrucades, però fins al moment no ens ha estat possible, ja que hem hagut de reorganitzar el centre i prioritzar altres tasques que garantissin l’atenció als residents,
(a conseqüència del gran nombre de personal que s’ha vist afectat per la Covid-19.)
Seguim i seguirem treballant per tal que tot torni a la normalitat com més aviat millor i pugueu estar una mica més a prop d’ells.
Pel que fa a les visites al centre, han sorgit dubtes de si es podien visitar a aquells residents que disposessin d’una prova PCR negativa, seguint els protocols establerts pel Departament som considerats residència vermella i per tant no és possible visitar als familiars.
Un cop més donar-vos les gràcies per la vostra comprensió i dir-vos que estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que us pugui sorgir, són temps incerts per a tots i totes.

Ara més que mai estem amb ells i pensem en vosaltres!


Salut i força!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Estem amb ells pensem en vosaltres

Els comentaris estan tancats.