Estem amb ells pensem en vosaltres!

Bon dia a tots i totes,

us volem transmetre com han estat tots aquests dies per nosaltres, sabem que per vosaltres han estat dies complicats al no poder estar al costat dels vostres familiars, per a nosaltres tampoc ha estat fàcil, tal com us vam fer saber en l’últim post. No únicament ens hem trobat en una situació la qual havia de tenir una resposta ràpida i que garantís la salut i benestar dels usuaris/es, sinó que a nivell “institucional” també han sorgit problemes que han fet que les coses esdevinguessin encara més complicades del que ja eren.

Degut a la situació i al gran nombre de baixes laborals, s’ha contractat personal nou per donar tota la cobertura, s’ha sectoritzat el centre tal i com s’estableix als protocols per tal d’adoptar les mesures més adequades de prevenció i control de la propagació de la infecció.

La sectorització del centre ha comportat el trasllat dels residents a altres habitacions, el confinament és per a tots igual, no ha estat fàcil perquè els aïllaments no s’han pogut preveure amb anticipació sinó que s’han anat donant a mida que han sorgit els símptomes. S’ha procurat que les habitacions dobles fossin compartides per residents amb un mateix estat cognitiu, també s’ha intentat donar resposta a totes les demandes que ens han formulat els residents i que estaven al nostre abast. Som conscients, que per protegir la seva salut s’han vist afectades les seves relacions amb l’entorn familiar i social, no obstant, recordar que és una situació provisional, aviat podrem fer la desescalada i tornar a una nova normalitat seguint el protocol que ens marca el Departament.

Si busquem fonaments de crítica segurament en trobarem, des de fora aquesta situació no es viu igual i són altres els aspectes que us preocupen, doncs els sentiments cap als nostres familiars a vegades no ens deixen ser objectius. En situacions com aquesta hauriem d’estrènyer l’empatia i confiar en els professionals que afronten aquesta pandèmia.

Des del primer moment les residències de gent gran han estat assenyalades i qüestionades públicament però no hem d’oblidar que és responsabilitat de tots, ja que, aquestes són el reflex de la nostra societat.

Nosaltres estem amb ells i pensem en vosaltres.

Salut i força!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Estem amb ells pensem en vosaltres!

Els comentaris estan tancats.