Estem amb ells pensem en vosaltres!

56è dia de confinament , de moment i per sort estem tots bé!

Aquesta setmana hem començat a fer banys de sol al pati, bàsicament per a les persones que estan més temps a la seva habitació, i és que una dosi de vitamina D sempre s’agraeix, i poder gaudir del sol és un luxe per a tots i totes.

Les persones que són autònomes ja fa dies que quan el temps ho permet gaudeixen del porxo, és el balcó de casa!

Pel que fa a les persones que estan a les habitacions, des del primer dia la fisioterapeuta els hi ha fet mobilitzacions passives i les que poden les fa caminar a la planta. La setmana vinent començarem a fer estimulació sensorial, no podem permetre que aquest confinament ens faci perdre el que fins ara era important.

Molts de vosaltres quan truqueu ens pregunteu quan podreu venir. Malauradament, nosaltres no tenim la resposta, aquesta indicació ens la donaran les autoritats sanitàries.

El que us podem dir, és que per la nostra part ja fa dies que planifiquem com podrem fer-ho, on farem les visites i quines mesures haurem de prendre. Quan ens donin permís ho tindrem tot preparat!

Ens caldrà ser conscients a tots plegats que no serà fàcil, i que hi hauran d’haver unes normes per garantir les mesures d’higiene, que haurem de ser responsables, però com que sabem que les vostres visites són bàsiques per ells, confiem que entre tots ho farem bé. Ja falta un dia menys!

Ara us adjuntem un exercici que ha fet la nostra educadora social, pensat perquè el pugueu fer tots vosaltres des de casa, aquest ens permetrà treballar el llenguatge i la memòria. Aquest exercici és semblant al que realitzem al centre, esperem que us sigui útil!

Fent click en aquest enllaç hi podreu trobar les propostes que ha fet l’educadora social en relació a l’exercici: No oblidem el que ens agrada!

Salut i força!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Estem amb ells pensem en vosaltres!

Els comentaris estan tancats.