Estem amb ells pensem en vosaltres!!

Ja en són seixanta-dos els dies de confinament, han passat dos mesos i de moment estem tots bé!

Una de les mesures que ens costa més de complir, són les distàncies de seguretat, sigui pels problemes d’oïda o perquè ens agrada la proximitat. Hem decorat els espais comuns amb elements que identifiquin on ens podem asseure per tal de guardar les distàncies.

Al passadís hi hem posat banderoles, que ens recorden les festes majors i a la sala de la televisió cireres, ja  que és temps de cireres!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A veure si d’aquesta manera ens en sortim!

Som conscients i estem en procés d’assumir que mai més serà com abans, com més aviat en prenguem consciència, millor ens en sortirem. Aquesta reflexió, creiem que ens l’haurem de fer nostre, de moment hem començat a fer petits canvis.

Hem analitzat  les accions que realitzem diàriament i hem aplicat noves mesures higièniques que ens ajudaran a mantenir i diferenciar els circuits (net/brut).

També estem treballant per redefinir i readaptar els espais i garantir que els tallers es realitzin amb grups més reduïts.

“La resiliència és la capacitat que té una persona o un grup de recuperar-se enfront de l’adversitat per a continuar projectant el futur. A vegades, les circumstàncies difícils o els traumes permeten desenvolupar recursos que es trobaven latents i que l’individu desconeixia fins al moment”  així doncs, nosaltres som resilients i seguim!!!

Salut i força!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.