Formació i reciclatge

Entre les nostres tasques, també prioritzem la formació i el reciclatge constants dels i  les treballadores de la residència.

 

Recentment una de les nostres tècniques ha participat d’una formació organitzada per la Universitat de Vic dins el programa d’Universitat d’Estiu sobre “El Maltractament a les Persones Grans: Prevenció, Detecció, Intervenció“.

El maltractament a les persones grans és una de les formes de violència més invisible i complexa atesa la seva naturalesa multidimensional i multifactorial. El silenci de les víctimes dificulta la tasca de molts professionals a l’hora de detectar i atendre aquestes situacions o de dur a terme accions de prevenció i sensibilització.

Formar-se és la millor manera d’ampliar la xarxa de professionals capaços d’actuar davant aquestes situacions de vulnerabilitat i reduir així el nombre de víctimes potencials.

A la residència Sant Bernabé apostem per la formació contínua dels nostres professionals amb l’objectiu, sempre, d’oferir el tracte de més qualitat possible als nostres residents.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Formació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.