La roba que ens parla

Des de fa unes setmanes a la residència hem estrenat un nou sistema per gestionar la roba dels nostres residents. Hem incorporat la tecnologia per poder optimitzar el servei de bugaderia i aconseguir una millora de la qualitat del servei al client.

Què és?

Cada peça es marca individualment amb un xip que s’adhereix a la roba d’una forma específica. Aquest xip relaciona la peça amb tota la informació que volem recollir: tipus de peça, color, a qui pertany… La identificació de la roba és automàtica.

* Cap dels noms que apareix en aquesta imatge pertany a cap dels nostres residents. Forma part del tríptic informatiu de l’empresa Logifid

Com funciona?

El xip proporciona informació i registre de la roba. Es pot dur un inventari de quantes peces té cada resident i tenir una història de la peça. Es poden gestionar possibles incidències i es redueix el mínim la possibilitat de pèrdua de peces, a més la classificació es fa molt més àgil.

En resum: qualitat, fiabilitat, eficiència, control, traçabilitat i innovació.

A la Residència Sant Bernabé treballem cada dia per millorar el servei i l’atenció als nostres residents i les famílies.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Novetats, Residència i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a La roba que ens parla

Els comentaris estan tancats.