L’educadora social i la terapeuta ocupacional

La nostra terapeuta ocupacional i l’educadora social estrenen bates. D’aquesta manera els residents les tenen ben localitzades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per què són importants la figura de l’educadora social i la terapeuta  ocupacional en un Centre residencial?

A la residència Sant Bernabé comptem amb una educadora social i una terapeuta ocupacional que treballen per potenciar la millora de la qualitat de vida dels residents promocionant les activitats bàsiques de la vida diària.

L’educació social promou i fomenta aptituds i destreses dels residents a partir d’activitats pensades i dirigides segons les capacitats cognitives de cada resident.

La terapeuta ocupacional té per funció capacitar a les persones per a què tornin a participar en les activitats de la vida diària.

Durant el període d’ingrés i adaptació d’un nou resident al centre, els tècnics avaluen el seu estat físic, social i cognitiu i una vegada detectades les necessitats li proporcionen una atenció personalitzada i adaptada a la seva situació per tal d’obtenir un major nivell d’autonomia.

Poder tenir una visió bio-psico-social permet ajustar el diagnòstic i elaborar plans de treball personalitzats, per fer un bon acompanyament del resident.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, Residència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.