Nadal compartit…!

Com ja és tradició, durant les festes de Nadal la residència s’omple d’actuacions que realitzen diferents col·lectius berguedans i des de l’equip de la residència volem ensenyar-vos-en un petit recull per tal que pugueu veure com ho van gaudir els residents.

Prepareu-vos per una bona dosi d’esperit nadalenc!!

 

 

La primera actuació es va dur a terme el dia 18 de desembre i ens va venir a visitar l’escola Valldan, els nens i nenes ens van sorprendre amb les seves actuacions musicals i instrumentals.

 

 

                                                          

 

Seguint amb les actuacions  escolars, el divendres vam rebre la visita de l’escola Vedruna, aquests van acabar l’actuació entregant postals als residents per tal desitjar-los unes bones festes. El mateix divendres a la tarda vam poder gaudir de la Coral  Font del Ros.

 

 

 

 

El dissabte a la tarda va actuar l’orquestra camerata BACASIS, aquests ens van deixar ben bocabadats! I per acabar de la millor manera la setmana, el diumenge, els residents també van rebre la visita dels grans cantaires de la Valldan. 

             

 

                                                                      

 

La setmana següent la vam començar amb  la família de músics Sellart, aquests van dur a  terme un concert a través del qual ens van mostrar diferents nadales d’arreu del món.

 

 

 

A la tarda vam poder gaudir d’una gran actuació a càrrec de la Berguedana de Folklore Total, i abans que acabes l’acte nosaltres ens vam sumar a l’actuació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’endemà l’equip de la residència com cada any, va cantar nadales juntament amb els residents, va ser una experiència molt alegre i festiva! Així doncs, aprofitem el darrer post de l’any per desitjar-vos un molt bon any 2020!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.