Sant Jordi 2020

41è dia de confinament

Primer de tot dir-vos que estem bé! 

Avui és un Sant Jordi diferent, cada any fèiem parada de llibres i roses, vosaltres veníeu, ens fèieu companyia, ens compràveu la rosa i algun llibre i per tots era un dia especial.

De fet, des del dia tretze de març tot és diferent i avui també us trobarem a faltar!

Avui no tindrem parada, el que no ens faltaran seran roses. Hem treballat tota la setmana perquè així fos. I avui tots en lluirem una a la solapa, també serà una rosa diferent, no es pansirà i quan tot passi,  perquè passarà, tornarem a fer diada!

El personal ha tingut una grata sorpresa. La Lina, persona anònima que ens estima, ens ha fet arribar una rosa de galeta. Moltes gràcies per pensar amb nosaltres!

Aquesta rosa,  prové “d’El Rosal”, un espai de treball inclusiu on es dóna ocupació a persones amb dificultat i risc d’exclusió.

 

 

 

Dissabte 25, Sant Marc, dia que els berguedans pugen a Queralt per renovar el vot del poble, nosaltres tampoc hi podíem anar, però si que tastàvem la xocolata i coca sobrant que ens feien arribar. No renovarem el vot, però si que esmorzarem xocolata desfeta. Intentarem endolcir el dia.

Un vot del poble que data del 1687 quan la ciutat va patir una plaga de llagosta i la gent de Berga va recorre a la Mare de Déu de Queralt per demanar-li ajuda, malauradament, la història es repeteix.

 

Salut i força!

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Sant Jordi 2020

Els comentaris estan tancats.