Taller de lectura

Fa unes setmanes el fill de la Josefina, una resident, es va oferir a fer la lectura d’un llibre per a persones que tenen dificultats per llegir, ja sigui per falta de visió o per falta de costum o hàbit.

La proposta ha tingut bastant èxit i un grup de 14 residents es reuneix un parell de tardes cada setmana durant una hora.

 

El llibre es titula La llibreta blava i és la història novel·lada de la vida de la mare de l’autora, Pilar Carceller, i es situa en la guerra civil i la post-guerra. La història ha agradat molt als nostres residents i la segueixen setmanalment amb ganes ja que podria ser la història de vida de molts d’ells.

L’autora és coneguda i amiga del familiar que fa la lectura i aquesta iniciativa li va fer molta il·lusió fins al punt que va comentar que un dia vindrà a conèixer al grup de lectura.

A la residència valorem molt la implicació dels familiars en el dia a dia dels residents, i fomentem totes les activitats que permetin aquesta connexió.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Activitats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.