Tancament any 2020

Bon dia a tots i totes,
avui us volem explicar com hem passat els dies de festes a la residència, aquest any, ha estat un any molt diferent, ens hem hagut d’innovar dia rere dia, amb la decoració de Nadal no ha estat diferent i hem fet el següent,

 

 

 

El dijous 24 de desembre al matí vam cantar nadales i cagar el tió, al vespre vam fer un sopar diferent i acompanyat d’una mica de cava i el divendres 25 un bon dinar, tal com marca la tradició!!

I és que aquest any 2020 serà un any per recordar per a tots, residents, família i treballadors. Un any complex i difícil, no només a nivell de salut, sinó també a tots els nivells.

D’una manera o d’una altra, a tots ens ha afectat emocionalment i gestionar aquests sentiments no és fàcil. Sentiments d’enyorança, tristesa, incertesa, impotència, aïllament i dol. Contrarestats amb lluita, esforç, perseverança, empenta i paciència.

D’aquest any, n’ hauríem de fer tots introspecció. La fragilitat de l’ésser humà, ens hauria d’haver posat en valor molts aspectes de la nostra vida.

Posar-se en el lloc de l’altre en situacions complicades i confiar-nos uns als altres la responsabilitat que ens toca a cadascun és bàsic per seguir endavant.

La vida segueix i nosaltres també. Hem hagut d’aprendre a conviure amb la Covid-19, fent les coses de sempre i reinventar-nos per fer-ho d’una altra manera, seguint els protocols que se’ns marquen des del Departament i aplicant les mesures establertes.

Encetem un nou any amb esperança de tornar a ser, de construir una normalitat de convivència, i que aquesta no ens limiti i sigui a partir d’ara la nostra manera de viure.

Volem tornar a compartir, a entrar i sortir, a veure’ns la cara, les expressions i els gests, a abraçar-nos i sentir-nos a prop, a tornar a sentir.

Un any més, estarem amb ells, pensarem en vosaltres.

Salut i força pel 2021!

Aquesta entrada ha esta publicada en Salut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tancament any 2020

Els comentaris estan tancats.