Visita dels alumnes de l’escola Joviat

Dilluns dia 14 vàrem rebre la visita dels alumnes que realitzen el cicle formatiu de Grau Mitjà Cures Auxiliars d’Infermeria, a l’escola Joviat de Manresa.

Aquesta formació dura un curs acadèmic de 1.400 hores teòriques i 410 hores de pràctiques que realitzen en empreses del sector, de la comarca del Bages, al finalitzar el curs obtindran la titulació de: Tècnic/a en auxiliar d’infermeria.

És competència d’aquests tècnics proporcionar cures auxiliars al pacient, sota la dependència de la infermeria, en l’àmbit hospitalari, Sociosanitari i d’atenció primària.

Aquests nois i noies, un total de quaranta cinc, acompanyats de les seves professores, varen visitar les instal·lacions de la nostra residència i varen escoltar les explicacions dels professionals del centre, sobre els serveis que oferim, l’organització dels serveis i el nostre mètode de treball.

Ens agrada rebre estudiants interessats en la nostra tasca i implicats en rebre formació d’àmbit Sociosanitari. Es necessiten professionals amb vocació disposats a treballar en aquests sectors, i cada vegada se’n necessitaran més.

Agraïm als estudiants de l’escola Joviat de Manresa la seva visita i els convidem a tornar sempre que vulguin!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Col·laboracions i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.